­
2806, 2017

Hvordan kan teknologi bruges i kampen for global klima stabilitet?

Klimaændringer er en kæmpe udfordring og et emne der skaber store bekymringer på globalt plan – og den globale opvarmning har omfattende indvirkning på de forskellige økosystemer i Arktis, Antarktis og på kystområderne.

Effektiv udnyttelse af energi er et af de absolutte bedste redskaber til at undgå klimaændringer ved at reducere […]

1605, 2017

10 måder til at forbedre udnyttelsen af energien og øge komforten i hjemmet denne sommer

I et tidligere opslag på vores blog diskuterede vi ”Hvorfor er foråret det bedste tidspunkt at opgradere sit varmesystem?” og de mange fordele derved. Nu vil vi fremhæve nogle enkle løsninger til forbedring af energiudnyttelsen og komforten i dit hjem, når det varmere vejr kommer.

 

Åbn vinduerne for at skabe ventilation, […]

405, 2017

Hvorfor er foråret det rigtige tidspunkt at opgradere varmesystemet?

Når vinteren er omme og nattefrosten har sluppet sit sidste tag, så erstattes de bladløse hække med blomstrende kirsebærtræer og en sand eksplosion af farver, når tulipanerne springer ud. Efter en længere periode indendørs, hvor varmen har været tilsluttet, er det nu tid til at nyde det spirende forår.

Men mens […]

2411, 2016

Internet of Things

– Hvad betyder det og hvorfor er det interessant?

Her hos NorthQ er vi stolte af, at vi kan tilbyde løsninger der passer til de fleste – Vores produkter er nemme at bruge, lette at installere og kræver ikke den store tekniske viden. Men til dem af jer der alligevel er […]

2411, 2016

Klimaændringer

–Vi bekymrer os men vi handler ikke!

For nylig blev et amerikansk studie om klimaændringer offentliggjort. Studiet viser at selvom størstedelen af amerikanerne siger at de interesserer sig for global opvarmning og at de synes at det er et vigtigt emne, så snakker de meget sjældent med venner og familie om […]