Endelig blev det efterårsferie! Men hvad skal man lave? Hvis du mangler inspiration til hvad du skal bruge din efterårsferie på så har vi her samlet 5 bud på hvad du kan lave sammen med familien i ferien.

 

1.    Halloween DIY projekter

IMG_6016

Det kan være rigtig hyggeligt at lave Halloween pynt sammen med ungerne, i kan f.eks. lave en uhyggelig græskarlygte. Hvis du bruger en ledning med fatning og pære kan du med fordel også tilslutte et Q-plug og sætte lygten til at tænde og slukke automatisk og på den måde spare energi. Ved hjælp af et Q-plug kan du også bruge din græskarlygte til at skræmme andre, ved at tænde eller slukke for græskaret på afstand.

 

2.    Samle kastanjer

_MG_4884

Tag godt med varmt tøj på og find det nærmeste kastanjetræ. Tag de flotteste kastanjer med hjem og brug resten af dagen på at lave sjove og søde kastanjedyr sammen med ungerne.

 

3.    Flyve med drage

ALEX4461-2

Efteråret er ofte blæsende så hvorfor ikke få det bedste ud af blæsten og tag ud og flyv med drage. Afhængig af hvor gamle dine børn er, kan i købe en drage eller endnu bedre bygge en drage selv.

 

4.    Tage I skoven

photo-1453342664588-b702c83fc822-2

Skoven er så smuk på denne årstid! Brug skoven som legeplas, man kan hoppe i bladende, klatre i træerne eller kigge efter små dyr som kryb og insekter.

 

5.    Bage med børnene

photo-1474716934413-9f9613f0edb2

Bag kage eller småkager med ungerne. De vi elske det hvis du inkluderer dem i processen og lader dem hjælpe. I kan f.eks. lave Halloween inspirerede kager og lade børnene dekorere dem med forskellig glasur og krymmel.